Velkommen hos Dyrlæge Maria Kirial

Det var med stor glæde, at jeg d. 1 juni 2012 slog dørene op til min dyreklinik i Vestergade 23A i Stoholm. Med den allerstørste ydmyghed og indlevelse gør jeg mig umage for at levere en autentisk, engageret og omsorgsfuld service på et opdateret fagligt niveau til klienter og kæledyr i Stoholm og opland. Jeg diagnosticerer og behandler almene medicinske og kirurgiske sygdomme på hund, kat og øvrige mindre husdyr. Jeg tilbyder forebyggende behandling samt rådgivning vedr. sundhed og sygdom hos det enkelte dyr. Derudover kan jeg i butikken byde på foder til hund og kat fra Royal Canin og Hills, diverse plejeprodukter, loppemidler, diverse godbidder og tyggeben samt et specielt udvalg af funktionelt legetøj.

Huden er kontaktfladen mellem dyr og mennesker

Sygdomme i huden er blandt mine spidskompetencer og har min store interesse.  Huden er kroppens største organ og samtidig menneskets kontaktflade med dyret. En sund hud giver velvære for dyret og mindre belastning af dyrets omgivelser i form af hår, skæl mv.. Problemer i huden er repræsenteret hos en betydelig del af de danske hunde og katte og selvom symptomerne i mange tilfælde ser ens ud, kan de grundlæggende årsager være vidt forskellige. Jeg ser en stor udfordring i, at kortlægge sygdomsbilledet og dermed kunne levere en løsning som ikke kun kortsigtet men også i et længere perspektiv vil gavne det pågældende dyr.

Individuelle behov i fokus

Et godt helbred er altafgørende for alles eksistens også vores familiedyrs. Sundhed er hjørnestenen i det gode velfungerende liv! Uanset om der er tale om kæledyr eller brugsdyr, har dyrene og deres ejere en uendelig række af individuelle behov. I mine øjne og hænder er alle klienter unikke. Jeg anerkender og indlever mig i hver klients situation og identificerer deres individuelle behov. Det er mit mål at hjælpe den enkelte dyreejer til at opnå det højest mulige niveau af sundhed i deres dyrehold.

Dyrlæge med hjertet

Jeg blev uddannet til dyrlæge i 2003 og har siden arbejdet i klinisk praksis med både familiedyr, heste og produktionsdyr dels i Skive, dels i Fjends. Fra starten af mit virke har familiedyrene og deres ejere ligget mit hjerte nært, idet jeg ved hvor overordentlig stor betydning kontakten til dyr har for mange mennesker. Jeg arbejder for dyrenes og klienternes skyld og jeg brænder for at formidle løsninger, som er tilpasset til den enkelte klients brug af dyret, miljø, økonomi mv..  Uanset om der skal stilles forkromede diagnoser, eller en flækket klo skal behandles, går jeg til opgaven med samme dybfølte ydmyghed i hvert eneste tilfælde.